1531565-51654
1404/07/14
24019
4
(2)
کیک کدو حلوایی عسلی
زمان مطالعه : 3 دقیقه
دستور پخت کیک کدو حلوایی عسلی، دسری خوشمزه و فصلی است که با ترکیب 160 گرم پوره کدو حلوایی، 80 گرم عسل و ادویه‌های گرم، کیکی نرم و مرطوب ایجاد می‌کند. فیلینگ پنیر خامه‌ای با 30 گرم عسل، طعمی کرمی و شیرین به آن می‌افزاید. این کیک رولی برای 8 تا 10 نفر مناسب است و با روشی ساده، گزینه‌ای سالم‌تر با استفاده از عسل به‌جای شکر زیاد ارائه می‌دهد. ایده‌آل برای مهمانی‌های پاییزی یا لذت‌های روزمره شماست.
آنچه در این مقاله خواهید خواند!
0 نفر این پست را پسندیدند
علامت گذاری مقاله

کیک کدو حلوایی عسلی؛ دسری نرم و خوش‌طعم برای پاییز

مواد لازم:

  • 90 گرم – آرد همه‌منظوره (3/4 پیمانه ≈ 120 گرم، با فرض چگالی آرد)
  • 3.75 گرم – جوش‌شیرین (3/4 قاشق چای‌خوری ≈ 5 گرم/قاشق چای‌خوری)
  • 2.5 گرم – بیکینگ پودر (1/2 قاشق چای‌خوری ≈ 5 گرم/قاشق چای‌خوری)
  • 10 گرم – ادویه پای کدو حلوایی (2 قاشق چای‌خوری ≈ 5 گرم/قاشق چای‌خوری)
  • 2.5 گرم – دارچین (1/2 قاشق چای‌خوری ≈ 5 گرم/قاشق چای‌خوری)
  • 1.25 گرم – نمک (1/4 قاشق چای‌خوری ≈ 5 گرم/قاشق چای‌خوری)
  • 3 عدد – تخم‌مرغ (بدون تغییر، وزن تقریبی هر تخم‌مرغ ≈ 50-60 گرم)
  • 5 گرم – عصاره وانیل (1 قاشق چای‌خوری ≈ 5 میلی‌لیتر)
  • 80 گرم – عسل (1/3 پیمانه ≈ 240 میلی‌لیتر)
  • 100 گرم – شکر (1/2 پیمانه ≈ 200 گرم/پیمانه)
  • 160 گرم – پوره کدو حلوایی (2/3 پیمانه ≈ 240 گرم/پیمانه)

شاید علاقمند باشید مقاله ” پخت ‌و پز با عسل؛ شیرین، چسبناک و پرچالش ” را ملاحظه کنید 🌷

بنر 1 تبلیغات وبلاگ

دستورالعمل‌ پخت:

  • فر را تا 175 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  • یک سینی رول ژله‌ای 33×25 سانتی‌متری را با کاغذ روغنی بپوشانید و 2.5 سانتی‌متر اضافی در انتها‌ بگذارید.
  • در یک کاسه متوسط، 90 گرم آرد، 3.75 گرم جوش‌شیرین، 2.5 گرم بیکینگ پودر، 10 گرم ادویه پای کدو حلوایی، 2.5 گرم دارچین و 1.25 گرم نمک را با هم مخلوط کنید.
  • در کاسه مخلوط‌کن دیگر، 3 تخم‌مرغ و 100 گرم شکر را با هم بزنید، سپس 80 گرم عسل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. 5 گرم عصاره وانیل و 160 گرم پوره کدو حلوایی را اضافه کنید و به‌آرامی هم بزنید تا ترکیب شوند.
  • حالا مواد خشک را با مواد مرطوب با استفاده از یک کاردک لاستیکی مخلوط کنید و هم بزنید تا فقط ترکیب شوند.
  • خمیر را به‌طور یکنواخت در سینی رول ژله‌ای آماده‌شده روی کاغذ روغنی پخش کنید. به مدت 12-14 دقیقه بپزید، یا تا زمانی که خلال دندان پس از فرو رفتن در کیک، تمیز بیرون بیاید.
  • پس از پخت کیک، کاغذ روغنی/کیک را به‌آرامی به یک سطح صاف منتقل کنید. کیک را به‌آرامی از انتهای کوتاه رول کنید تا کاملاً رول شود. روی توری خنک‌کننده خنک کنید.
  • در حالی که کیک خنک می‌شود، مواد میانی (پنیر خامه‌ای) را تهیه کنید.

طرز تهیه مواد میانی (پنیر خامه‌ای)

  • در مخلوط‌کن، 226 گرم پنیر خامه‌ای و 85 گرم کره را به مدت 30 ثانیه بزنید. 5 گرم عصاره وانیل، 30 گرم عسل، 120 گرم شکر پودری و کمی نمک را اضافه کنید. حدود 30 ثانیه مخلوط کنید تا خامه‌ای و صاف شود.
  • پس از خنک شدن کیک، آن را به سطح صاف برگردانید و به‌آرامی کیک را با سمت کاغذ روغنی به سمت پایین باز کنید. در حالی که حدود ۱٫۵ سانتی‌متر حاشیه در اطراف کیک خالی می‌گذارید، مواد خامه ای مغزی را به‌طور یکنواخت روی کیک پخش کنید. به‌آرامی کیک را دوباره رول کنید و در حین رول کردن، کاغذ روغنی را جدا کنید. رول کیک کدو حلوایی را در پلاستیک پیچیده و حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید.
  • برای سرو، کمی شکر پودری بپاشید و به برش‌ها تقسیم کنید.
165465465484-156546546544

برای دیدن مقاله اصلی اینجا کلیک کنید

ترجمه این مقاله توسط مرکز تخصصی زنبورداری و پرورش ملکه ارجان صورت گرفته است.

مطالعه کامل مقاله

این پست چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4 / 5. تعداد آرا: 2

تاکنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می‌دهد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
پیمایش به بالا
از همراهی شما بسیار سپاسگزاریم

لطفا خطاهای علمی و نگارشی مقاله مطالعه شده خود را به ما اطلاع دهید تا در صورت تایید بررسی،اصلاح و بروزرسانی گردد،به جهت تسهیل تنها عنوان و توضیحات گزارش ضروری می باشد.