1531565-51654
1404/06/01
18319
5
(1)
گرده افشانی زنبور عسل
زمان مطالعه : 3 دقیقه
نقش پروتئین و غده هیپوفارنژیال در تغذیه زنبور عسل به دلیل تک‌کشتی‌ها و گونه‌های مهاجم که تنوع گیاهی را کاهش داده‌اند، حیاتی است. گرده، تنها منبع اسیدهای آمینه برای تولید پروتئین، توسط زنبورهای پرستار برای ترشح ژل رویال از غدد هیپوفارنژیال مصرف می‌شود. کمبود تنوع گرده پرورش لارو را کاهش داده و عمر کارگران را کوتاه می‌کند، که ممکن است به فروپاشی کلنی منجر شود. تحقیقات دانشگاه ایالتی اورگن با قفس‌های پرواز نشان می‌دهد که انواع گرده بر تولید پروتئین در غده هیپوفارنژیال تأثیر می‌گذارند و پایداری کلنی را پیش‌بینی می‌کنند. زنبورداران باید گرده متنوع تأمین کنند.
آنچه در این مقاله خواهید خواند!
0 نفر این پست را پسندیدند
علامت گذاری مقاله

نقش پروتئین و غده هیپوفارنژیال در تغذیه و سلامت زنبور عسل

تغذیه زنبور عسل این روزها موضوع داغی است. به دلیل فعالیت در محصولات تک‌کشتی، کلنی‌های زنبور عسل ممکن است رژیم غذایی متعادل و کاملی دریافت نکنند. منظره اطراف نیز در حال تغییر است و در بسیاری از مناطق، تنوع گیاهی جای خود را به هکتارها گونه‌های مهاجم، نوع دیگری از تک‌کشتی، داده است.

هر عاملی که باشد، تغذیه نامناسب می‌تواند پیامدهای ویرانگری برای کلنی زنبور عسل به همراه داشته باشد. کمبود گرده یا مصرف گرده با ارزش تغذیه‌ای پایین باعث کاهش پرورش لارو و کوتاه‌تر شدن عمر زنبورهای کارگر می‌شود و در نهایت ممکن است به فروپاشی کلنی بینجامد.

برای زنبورهای عسل، گرده مهم‌ترین منبع برای تأمین ده مورد از اسید آمینه های ضروری مورد نیاز برای ساخت پروتئین است. بیشتر گرده توسط زنبورهای پرستار خورده می‌شود. پرستاران از مواد مغذی جذب‌شده از گرده برای ترشح ژل رویال از غدد هیپوفارنژیال خود استفاده می‌کنند. این ژل به لاروهای جوان، شامل کارگران، نرها و ملکه‌ها، تغذیه می‌شود. پس از حدود سه روز، ژل با نان زنبور، مخلوطی از گرده کامل، عسل و آنزیم‌ها، ترکیب شده و به کارگران و نرها تا زمانی که پیله خود را ببافند، تغذیه می‌شود. ملکه‌ها در طول رشد لاروی خود رژیم ثابتی از ژل رویال دریافت می‌کنند.

شاید دوست داشته باشید مقاله ” فواید گرده برای زنبورهای عسل ” را ملاحظه کنید 🌷

برخی گرده‌ها تمام اسیدهای آمینه مورد نیاز زنبورهای عسل برای پرورش زنبورهای جوان و سالم را دارند، اما بیشتر گرده‌ها در یک یا چند اسید آمینه ضروری کمبود دارند. در نتیجه، زنبورهای عسل باید انواع مختلفی از گرده‌ها را مصرف کنند و نباید تنها به یک یا دو نوع اکتفا نمایند.

پژوهشگران دانشگاه ایالتی اورگن تأثیر انواع خاصی از گرده بر توانایی زنبور عسل در تولید پروتئین را بررسی می‌کنند. زنبورها در قفس‌های پرواز نگهداری می‌شوند و رژیم غذایی آن‌ها به یک نوع گرده محدود است. قفس پرواز ساختاری مشبک و بزرگ دارد که به اتاق‌های مختلفی تقسیم شده است. در هر اتاق، یک کندو در انتها قرار دارد. زنبورها می‌توانند به داخل و خارج کندو پرواز کنند و تقریباً مانند زنبورهای طبیعی رفتار می‌کنند، با این تفاوت که تنها به یک نوع گرده دسترسی دارند.

وقتی زنبورهای پرستار به سنی می‌رسند که شروع به تغذیه لاروها می‌کنند، غده هیپوفارنژیال آنها خارج شده و برای محتوای پروتئینی آزمایش می‌شود. اگرچه تجزیه و تحلیل مستقیم گرده می‌تواند پروفایل اسید آمینه را نشان دهد، اما نمی‌تواند مشخص کند که زنبور تا چه حد قادر به استفاده از آن است. تجزیه و تحلیل پروتئین در غده هیپوفارنژیال می‌تواند نشان دهد که زنبور عسل تا چه حد می‌تواند از آن نوع گرده استفاده کند و در نتیجه، می‌تواند پایداری کلنی پرورش‌یافته با تک‌کشتی آن نوع گرده را پیش‌بینی کند.

تصویر: قفس‌های پرواز در مزرعه آزمایشی دانشگاه ایالتی اورگن در کوروالیس. دو ردیف از نه محفظه، هر کدام یک کندو را در خود جای داده‌اند. زنبورها می‌توانند پرواز کنند اما به یک منبع غذایی محدود هستند.
قفس‌های پرواز در مزرعه آزمایشی دانشگاه ایالتی اورگن در کوروالیس. دو ردیف از نه محفظه، هر کدام شامل یک کندو هستند. زنبورها می‌توانند پرواز کنند اما به یک منبع غذایی محدود شده‌اند.

165465465484-156546546541

از همراهی شما سپاسگزاریم و امیدواریم مطالعه این مقاله برایتان سودمند بوده باشد. اگر در خصوص این مقاله تجربه یا نظر خاصی دارید لطفا جهت بهره برداری دیگران آنرا در قسمت دیدگاه ها به اشتراک بگذارید.

⭐️ به مقالات ما امتیاز بدهید! با دادن ستاره، نظرتان را ثبت کنید و به دیگر بازدید کنندگان کمک کنید تا بهترین مقالات را سریع‌تر پیدا کنند.

ترجمه این مقاله توسط مرکز تخصصی زنبورداری و پرورش ملکه ارجان صورت گرفته است.

بنر 1 تبلیغات وبلاگ

مطالعه کامل مقاله

این پست چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا: 1

تاکنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می‌دهد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
پیمایش به بالا
از همراهی شما بسیار سپاسگزاریم

لطفا خطاهای علمی و نگارشی مقاله مطالعه شده خود را به ما اطلاع دهید تا در صورت تایید بررسی،اصلاح و بروزرسانی گردد،به جهت تسهیل تنها عنوان و توضیحات گزارش ضروری می باشد.